Over ons

Software ontwikkelen is onze passie. We doen dit al meer dan 20 jaar voor de GolfSport. Toen we begonnen stond het Internet in de kinderschoenen, draaide software op lokale een server en smartphones kende we van Star-Trek. In de wereld van software creatie volgen de ontwikkelingen zich steeds sneller op. Ons kapitaal zit in de kennis die wij als onderneming van de GolfSport hebben gecombineerd met de skills die nodig zijn om dit in software te vertalen. 


Om het beste te halen uit het continue veranderende landschap van software ontwikkeling outsourcen wij de productie van onze applicaties. Onze parter beschikt over 1200+ ontwikkelaars met specialisaties in de meest uiteenlopende technieken. In deze samenwerking bedenken, ontwerpen en documenteren wij intern de applicatie waarna we in overleg voor de juiste technieken en ontwikkelaars kiezen. Genoeg over techniek en software, wat hebben wij u te bieden. 


In onze visie voor de GolfSport staat hospitality centraal. Voor de één is de golfbaan een tweede thuis voor de ander is het een dagje weg van huis. Op de golfbaan vind een keur aan activiteiten plaats. Steeds vaker zien we dat deze activiteiten niet enkel golf gebonden zijn. Het coördineren, plannen, organiseren en exploiteren van deze activiteiten en voeren van de bijbehorende administratie is ons domein. Met IntoGolf beschikt u over één product waarin u alle activiteiten beheert. 

Nieuwsgierig, we gaan graag met u in gesprek.